ApiPollen Substitute

900.00
MDL
CALITATEA RIDICATĂ A PROTEINEI; INGREDIENTE NATURALE; BALANȚĂ PERFECTĂ DE NUTRIENȚI
ApiPollen Substitute a fost creat special de departamentul de Cercetare și Dezvoltare ca un înlocuitor al polenului natural garantând dezvoltarea calitativă a coloniilor de albine indiferent de condițiile meteorologice. Este un produs complex având un avantaj principal ingredientele perfect echilibrate și adaptate nevoilor albinelor, fără lipsuri sau excese.
Conține: Proteină din soia și drojdii (58% proteină), vitamine: B1, B2, B6, B12, PP, C, A, D3, E; complex de minerale: Ca, Mg, Fe, Cu, Zn, Mn, Co, P; acid citric, grăsimi vegetale, uleiuri esențiale din plante, bacterii probiotice, antioxidanți.

Utilizare:
ApiPollen Substitute în stare uscată:
Plasați produsul într-un recipient cu orificii prin care să circule albinele, prevăzut cu câteva bucăți de lemn sau material antiderapant pentru a le ajuta să se refugieze. Administrați cca. 700gr. ApiPollen Substitute în stare uscată/familia de albine, ferind produsul de vânt și umezeală. Se recomandă folosirea hrănitoarelor speciale pentru înlocuitor de polen.
ApiPollen Substitute în amestec cu glucide:
Turte: Amestecați 175 g ApiPollen Substitute / 825 g glucide (combinații diverse între miere, HFCS, zahăr), la temperaturi de până la 40°C, consistență de pastă ce se aplică în pungi sau foi de hârtie cerată pe spetezele superioare ale ramelor.
Ca aliment special înlocuind polenul.

Beneficii:
  • Sporește ponta mătcii;
  • Crește producția de lăptișor de matcă;
  • Elimină stresul nutrițional asupra albinelor melifere;
  • Reconstruiește stocul de proteine din organism;
  • Ajută la reproducerea de matci, trântori și noi colonii;
  • A se folosi acolo unde stupii sunt așezați lângă monoculturi/polen de calitate scăzută.

Ambalaj: 7kg/găleată
Condiții de păstrare: 0°C și +30°C;
Valabilitate: 12 luni


Producator: Alvarium, Bulgaria

S-ar putea să te intereseze
Made on
Tilda