Amipol-T

67.00
MDL
70.00
MDL
Compoziția și forma de eliberare:
Forma de dozare:
placa este veterinară.
Amipol-T ca substanțe active în 1 placă conține: timol - 80 mg, amitraz – 6,75 mg și ca substanțe auxiliare-etilcelosol, furnir decojit.
În aparență, medicamentul este o placă de lemn de la galben deschis la maro.
Ambalaje:
Medicamentul Amipol-T este produs ambalat în 10 plăci în pungi închise ermetic din film metalizat. Fiecare pachet de consum este prevăzut cu instrucțiuni de utilizare.
Data expirării:
Termenul de valabilitate al medicamentului, sub rezerva condițiilor de depozitare în ambalajul închis al producătorului, este de 3 ani de la data producerii.
Este interzisă utilizarea medicamentului după data de expirare.
După deschiderea ambalajului, medicamentul nu este supus depozitării.
Condiții de depozitare:
Medicamentul este depozitat în ambalajul închis al producătorului, într-un loc protejat de lumina directă a soarelui, separat de alimente și furaje, la o temperatură cuprinsă între 0 CTF și 25 CTF.
Dozele și metoda de aplicare:
Medicamentul Amipol-T este utilizat în perioadele de primăvară și toamnă. Medicamentul este plasat în stupi la o rată de 2 plăci pentru 10-12 rame. Pentru familiile mici (până la 6 rame), stratificarea și nucleele, este suficientă 1 placă, care este plasată în centrul stupului. Într-o familie slabă, o placă este suspendată între 3 și 4 rame, într-o placă puternică între 3 și 4, a doua placă între 7 și 8 rame. Plăcile sunt lăsate în familii pentru o perioadă de 3 până la 30 de zile, în funcție de cantitatea de puiet tipărit, după care sunt scoase.
Medicamentul Amipol-T este utilizat pentru tratamentul și prevenirea varroatozei albinelor în perioadele de primăvară și toamnă, în prezența unei cantități minime de puiet.
Măsuri de siguranță:
Utilizarea medicamentului este interzisă cu mai puțin de 14 zile înainte de începerea colectării principale a mierii, pentru a evita pătrunderea componentelor medicamentului în mierea comercială.
Atunci când se lucrează cu un medicament, este necesar să se respecte regulile generale de igienă și siguranță personală prevăzute atunci când se lucrează cu medicamente de uz veterinar. Ambalajul gol de sub medicament este interzis să fie utilizat în scopuri casnice, este supus eliminării cu deșeurile menajere.
În cazul contactului accidental al medicamentului cu pielea sau membranele mucoase ale ochilor, acestea trebuie clătite cu multă apă. Persoanele cu hipersensibilitate la componentele medicamentului ar trebui să evite contactul direct cu acesta. În caz de reacții alergice sau de ingestie accidentală a componentelor medicamentului în corpul uman, trebuie să contactați imediat o instituție medicală (aveți instrucțiunile de utilizare sau eticheta cu dvs.).
Medicamentul este interzis să fie utilizat de albine în timpul recoltei principale de miere, nu există restricții de vârstă.

Producator: SA "Agrobioprom", Rusia

FORMA DE ELIBERARE
EFECT FARMACOLOGIC
DOZE ȘI METODĂ DE APLICARE
INSTRUCȚIUNI SPECIALE
AMBALARE
CONDITII DE DEPOZITARE
TERMEN DE VALABILITATE

FORMA DE ELIBERARE

Plăci de lemn cu dimensiuni de 200 x 20 x 0,8 mm, conținând fluvalinat și uleiuri esențiale ecologice de cimbru, lavandă și rozmarin ca ingrediente active.

EFECT FARMACOLOGIC

Are un efect pronunțat acaricid și respingător împotriva varroatozei, acarapidozei, moliei de ceară și consumatorilor de polen. Uleiurile esențiale sunt o substanță naturală care, pe lângă un efect acaricid specific împotriva acarienilor Varroa destructor și Acarapis Woodi, au și calități bactericide, fungicide și insecticide care ajută familia albinelor să facă față singure altor boli. Utilizarea acestuia nu provoacă apariția unor populații rezistente de căpușe.

DOZE ȘI METODĂ DE APLICARE

Coloniile de albine sunt tratate primăvara (după prima examinare a coloniilor de albine) și în perioada de vară-toamnă (după pomparea mierii) prin plasarea plăcilor de preparat în stupi la rata de 2 plăci pentru 10 - 12 rame de cuibărit. Pentru familiile mici (până la 6 rame), butași și miezuri, este suficientă o placă, care este plasată în centrul cuibului. Pentru a fixa placa, puteți utiliza o agrafă prin care este filetat un ac de păr (o crenguță de lemn, o bucată de sârmă subțire) și placa este agățată vertical exact în centrul străzii (în partea sa de mijloc) între cele două ramele cuibului de albine. Într-o familie slabă, o placă este suspendată între 3 și 4 rame, într-una puternică, o placă între 3 și 4, a doua placă între 7 și 8 rame. Plăcile sunt lăsate în colonii pentru o perioadă de 3 până la 30 de zile, în funcție de cantitatea de puiet tipărit.

INSTRUCȚIUNI SPECIALE

Prelucrarea este oprită cu cel mult 14 zile înainte de începerea colectării principale a mierii pentru a evita introducerea medicamentului în mierea comercializabilă. Deschideți pachetul numai înainte de prelucrarea albinelor. Mierea colectată de familiile procesate este folosită pentru hrană în general.

AMBALARE

10 plăci în pungi de folie sigilate ermetic

CONDITII DE DEPOZITARE

A se păstra în ambalajul producătorului într-un loc uscat și întunecat, separat de alimente și furaje la temperaturi de la 0 ° la + 25 ° C. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza după data de expirar

TERMEN DE VALABILITATE

3 ani de la data producției
S-ar putea să te intereseze
Made on
Tilda