Varrodez

67.00
MDL
Varrodez (plăci) - pentru tratamentul și prevenirea VARROATOZEI la albine.

Atenţie! Desenul se aplică pe pachet!

Hologramă de protecție pe pachet!

(verificați holograma de securitate)

Producator: SA "Agrobioprom", Rusia

FORMA DE ELIBERARE
EFECT FARMACOLOGIC
DOZE ȘI METODĂ DE APLICARE
INSTRUCȚIUNI SPECIALE
AMBALARE
CONDITII DE DEPOZITARE
TERMEN DE VALABILITATE

FORMA DE ELIBERARE

Plăci de lemn cu dimensiuni de 200 x 20 x 0,8 mm, conținând fluvalinat și uleiuri esențiale ecologice de cimbru, lavandă și rozmarin ca ingrediente active.

EFECT FARMACOLOGIC

Are un efect pronunțat acaricid și respingător împotriva varroatozei, acarapidozei, moliei de ceară și consumatorilor de polen. Uleiurile esențiale sunt o substanță naturală care, pe lângă un efect acaricid specific împotriva acarienilor Varroa destructor și Acarapis Woodi, au și calități bactericide, fungicide și insecticide care ajută familia albinelor să facă față singure altor boli. Utilizarea acestuia nu provoacă apariția unor populații rezistente de căpușe.

DOZE ȘI METODĂ DE APLICARE

Coloniile de albine sunt tratate primăvara (după prima examinare a coloniilor de albine) și în perioada de vară-toamnă (după pomparea mierii) prin plasarea plăcilor de preparat în stupi la rata de 2 plăci pentru 10 - 12 rame de cuibărit. Pentru familiile mici (până la 6 rame), butași și miezuri, este suficientă o placă, care este plasată în centrul cuibului. Pentru a fixa placa, puteți utiliza o agrafă prin care este filetat un ac de păr (o crenguță de lemn, o bucată de sârmă subțire) și placa este agățată vertical exact în centrul străzii (în partea sa de mijloc) între cele două ramele cuibului de albine. Într-o familie slabă, o placă este suspendată între 3 și 4 rame, într-una puternică, o placă între 3 și 4, a doua placă între 7 și 8 rame. Plăcile sunt lăsate în colonii pentru o perioadă de 3 până la 30 de zile, în funcție de cantitatea de puiet tipărit.

INSTRUCȚIUNI SPECIALE

Prelucrarea este oprită cu cel mult 14 zile înainte de începerea colectării principale a mierii pentru a evita introducerea medicamentului în mierea comercializabilă. Deschideți pachetul numai înainte de prelucrarea albinelor. Mierea colectată de familiile procesate este folosită pentru hrană în general.

AMBALARE

10 plăci în pungi de folie sigilate ermetic

CONDITII DE DEPOZITARE

A se păstra în ambalajul producătorului într-un loc uscat și întunecat, separat de alimente și furaje la temperaturi de la 0 ° la + 25 ° C. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza după data de expirar

TERMEN DE VALABILITATE

3 ani de la data producției
S-ar putea să te intereseze
Made on
Tilda